Σαν Σήμερα Στις 12 Ιουνίου 1998 Έγινε Η Πρώτη Θεραπεία Αιμοκάθαρσης

 12.06.1998 Πρώτη θεραπεία αιμοκάθαρσης … 12.06.2022 Επέτειος Ζωής

24 Χρόνια αγάπης για τη Ζωή!

thumbnail_1

 Για όλους τους ασθενείς σε αιμοκάθαρση η πρώτη ημέρα που έρχονται σε επαφή με την νέα κατάσταση στη ζωή τους, μένει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη τους.


 Αναπολώντας αυτή την ημέρα και σκεπτόμενος τα 24 χρόνια που ζω μαζί της, εκείνη η ημέρα 12.06.1998 ήταν ημέρα ενός ιδιότυπου «γάμου». Δεν πήρα εγώ την απόφαση να ζήσω μαζί της, αλλά με τράβηξε από το χέρι σε μια νέα περιπέτεια. Δύο φορές προσπάθησα να χωρίσω (μεταμόσχευση) αλλά δεν με άφησε. Εκεί πάντα να μου υποδεικνύει ότι η ζωή μου είναι μόνο μαζί της. Μέσα από τον ιδιότυπο «γάμο» μας βελτιώθηκε, έγινε ποιοτικότερη, με αγάπησε, έγινα καλύτερος άνθρωπος, κοινωνικοποιήθηκα, δούλεψα, ταξίδεψα, ωρίμασα, γίναμε ΕΝΑ ΣΩΜΑ! Οι νοσηλευτές, ιατροί, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού, με ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ πώς να ζω μαζί της, και ως μαθητής τους, έμαθα πώς να την αγαπώ… Δεν ήταν εύκολα αυτά τα 24 χρόνια, αλλά τώρα πια, έχουμε βρει το μονοπάτι μας και προχωράμε βήμα βήμα, μέρα παρά μέρα, απολαμβάνοντας την «διαφορετική» σχέση μας.

 Το Μεσογειακό Κέντρο Διακοπών Αιμοκάθαρσης στο Ηράκλειο είναι το λιμάνι μας.ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους εργαζόμενους του Mesogeios που υπηρετούν το λειτούργημά τους!

Είναι η οικογένειά μου!

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΙΜΟΚΑΘΑΙΡΟΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........