Αργεντίνικο Τανγκό στην Σητεία το Σάββατο 22 Ιουνίου

  Όπως κάθε χρόνο o Guillermo Torrens και η Μαρία Μαραγκάκη θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο της Λατινικής Αμερικής γεμίζοντας την πόλη μας με ήχους και εικόνες του αυθεντικού Αργεντίνικου Τανγκό.


Σε μία μαγευτική βραδυά, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός, διεθνώς καταξιωμένοι & αναγνωρισμένοι χορευτές του χώρου θα δώσουν παράσταση Αργεντίνικου τανγκό στην κεντρική πλατεία της Σητείας. Η βραδυά αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος «Τανγκό Διακοπές» το οποίο συμπεριλαμβάνει σεμινάρια και κοινωνικό χορό με μαθητές από το εξωτερικό.


Ο χορός και η μουσική θα συνεχιστούν με την μιλόνγκα (τάνγκο πάρτυ) που θα ακολουθήσει, όπου χορευτές από τη Σητεία, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα συναντηθούν για να απολαύσουν και να μοιραστούν χορευτικές στιγμές μεταξύ τους αλλά και με τον κόσμο που θα παραβρίσκεται ως θεατής.


Χορευτές: Guillermo Torrens (Αργεντινή) Alexandra Wood (Ην. Βασίλειο) Diomar Giraldo Escobar (Κολομβία) Μαρία Μαραγκάκη (Ελλάδα


Στην Κεντρική πλατεία Σητείας
Ώρα έναρξης 21:00 ακριβώς
Είσοδος ελεύθερη
Διοργάνωση:
El tango de erotokritos -Το τανγκό του Ερωτόκριτου

Αργεντίνικο Τανγκό στην Σητεία το Σάββατο 22 Ιουνίου

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........