Συνεχίζονται οι «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» με νέα ξενάγηση το Σάββατο 29 Ιουνίου που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Εθελοντισμού

Από το Ναό του Αγίου Πέτρου των Δομηνικανών στις 12:00 το μεσημέρι το Σάββατο 29 Ιουνίου θα ξεκινήσει η ξενάγηση στο Ηράκλειο στα πλαίσια του κύκλου δράσεων «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου - Αντιδημαρχία Εθελοντισμού με τη συνεργασία της Εθελοντικής ομάδας Φιλόπολις.


Με ξεναγό την Αθηνά Σφακάκη, οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν και θα ξεκινήσουν την ξενάγηση από το Ναό του Αγίου Πέτρου των Δομηνικανών που εορτάζει, θα συνεχίσουν με την ξενάγηση στο Ναό Αγίας Αικατερίνης, το Μπεντενάκι , την Πλατεία 18 Άγγλων και το Φρούριο Κούλε όπου εκεί τελειώνει η Χαρτοδιαδρομή.

Η γενική είσοδος για τον Κούλε είναι 4 ευρώ. Εξαιρούνται οι προβλεπόμενες από το νόμο περιπτώσεις. Όσοι επιθυμούν να μετάσχουν στην ξενάγηση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Αντιδημαρχία Εθελοντισμού στο τηλέφωνο 2810287949 κατά τις ώρες 8:30 έως 14:00.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος δράσεων «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» θα πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του 2024 σε τακτά χρονικά διαστήματα, πρωινά Σαββάτου και δεν θα περιοριστεί στο αστικό κέντρο αλλά θα επισκεφθεί και ιστορικά μνημεία της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........