Διεθνές συνέδριο «4th SHARE CONGRESS – Science in Heraklion Awareness in Respiratory and sleep Evolution»

 Ξεκινάει σήμερα το μεγάλο διεθνές συνέδριο με τίτλο  4th SHARE CONGRESS – Science in Heraklion Awareness in Respiratory and sleep Evolution που διοργανώνει  η Εταιρεία Πνευμονολογικής Έρευνας Πανεπιστημίου Κρήτης  και η Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική κλινική. Συμμετέχουν πολλοί διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές. 


Στο συνέδριο με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξαιρετικά αποτελεσματικές θεραπείες που αφορούν τις παθήσεις του αναπνευστικού και τον καρκίνο των πνευμόνων. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο  IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL στις 27 – 30 Ιουνίου 2024 και μπορούν να το παρακολουθήσουν ξένοι και Έλληνες επαγγελματίες υγείας  καθώς και φοιτητές για να ενημερωθούν στα νεότερα δεδομένα της αντιμετώπισης των πνευμονολογικών παθήσεων προς όφελος των ασθενών.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........