Δράση καθαρισμού στην παραλία του Ανάλουκα του δήμου Σητείας

 Με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Σητείας, η Δημοτική Κοινότητα και η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, οργανώνουν δράση καθαρισμού στην παραλία του Ανάλουκα.


Επιλέχθηκε το συγκεκριμένο σημείο λόγω της ιδιαιτερότητας του, θέλοντας να δώσουμε το μήνυμα ότι καμιά «μάχη» για την διάσωση του περιβάλλοντος δεν είναι χαμένη.


Την δράση θα στηρίξουν με τη συμμετοχή τους οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας, αλλά και όσοι  εθελοντές θα μπορούσαν να βρεθούν το πρωί της Τετάρτης 5ης Ιούνιου στις 9.00 στην Παραλία του Ανάλουκα.
Μεγάλος υποστηρικτής στην προσπάθεια μας αυτή, η εταιρεία THALIS η οποια  υλοποιεί το έργο Εγκατάστασης Επεξεργασίας Απορριμμάτων & ΧΥΤΥ Σητείας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξία της κυκλικής οικονομίας.

Οι μαθητές των σχολείων θα μεταφερθούν με ασφάλεια στο σημείο της περιβαλλοντικής δράσης, με λεωφορεία που θα παραχωρήσει  το ΚΤΕΛ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ στηρίζοντας την κοινή προσπάθεια για το περιβάλλον.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........