Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κρήτης για τη μελέτη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

  Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κρήτης για τη μελέτη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024Ελάτε στον Σταθμό Περιβαλλοντικών Μετρήσεων στο Φινοκαλιά, Λασιθίου, ώρες 11:00-14:00:


*Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του σταθμού, να συζητήσουν με τους ερευνητές του ΠΚ για το έργο που πραγματοποιείται σχετικά με την αέρια ρύπανση και την κλιματική αλλαγή.


Ελάτε στον χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου στο Νοφαλιά, ώρες 17:00 - 21:00, όπου το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης οργανώνει δραστηρότητες για την κλιματική αλλαγή!


*Πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ποικιλία οργανισμών στη Γη; Πώς αυτή η ποικιλία μπορεί να επηρεάσει το κλίμα; Ελάτε να γνωρίσουμε διάφορες ομάδες ζώων και φυτών μέσα από παρατήρηση, διασκεδαστικά παιχνίδια και ζωγραφική!

**Δείτε και τις υπόλοιπες εργαστηριακές ομάδες!
_εσύ μονάχος σου θα σώσεις τον κόσμο!


Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κρήτης για τη μελέτη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........