Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΕ-ΟΤΑ

 Εκ νέου Πρόεδρος του ΔΣ ο Κώστας Φασουλάκης και Δ/νων Σύμβουλος ο Γιώργος Μαυρογιάννης


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΕ-ΟΤΑ» εξελέγη κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουλίου 2024, στη έδρα του Οργανισμού στις Αρχάνες.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση απαρτίζεται από τους:


Κώστα Φασουλάκη, Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης

Μανόλη Κοκοσάλη, Δήμαρχο Αρχανών – Αστερουσίων

Παύλο Μπαριτάκη, Δήμαρχο Βιάννου

Μιχάλη Κοκολάκη, Δήμαρχο Γόρτυνας

Μενέλαο Μποκέα, Δήμαρχο Μαλεβιζίου

Βασίλη Κεγκέρογλου, Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος

Γρηγόρη Νικολιδάκη, Δήμαρχο Φαιστού

Μανόλη Φραγκούλη, Δήμαρχο Ιεράπετρας

Βασίλη Θεοδωράκη, Αντιδήμαρχο Αγίου Βασιλείου

Παντελή Μουρτζανό, Δήμαρχο Αμαρίου

Σωκράτη Κεφαλογιάννη, Δήμαρχο Ανωγείων

Γιώργο Κλάδο, Δήμαρχο Μυλοποτάμου

Γεώργο Μαυρογιάννη

Ακολούθως, σε συνεδρίαση του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην συγκρότηση του σε σώμα, με τον κ. Κώστα Φασουλάκη να παραμένει στην θέση του Προέδρου και τον κ. Γιώργο Μαυρογιάννη να αναλαμβάνει εκ νέου χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου. Επίσης εξελέγησαν ως Αντιπρόεδροι του ΔΣ οι κκ Γιώργος Κλάδος και Γρηγόρης ΝικολιδάκηςΝα σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ Σταύρου Αρναουτάκη, οι κκ Φασουλάκης και Μαυρογιάννης, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των μετόχων του Οργανισμού για τη μέχρι σήμερα πορεία του, ενώ από όλους τους παριστάμενους τονίστηκε η θετική συνεισφορά της Δαίδαλος ΑΕ-ΟΤΑ στην υποβοήθηση των ΟΤΑ της Κρήτης. 


Αντηλλάγησαν δε απόψεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του Οργανισμού με στόχο την αποτελεσματικότερη υποστήριξη των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........