Με επιτυχία η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο Ρέθυμνο

 Με επιτυχία η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής!

Η Δημοτική Φιλαρμονική, με τους δασκάλους της, τους μαθητές και τους εθελοντές της, τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.


Με την καθοδήγηση και υπό την μπαγκέτα του Αρχιμουσικού κ. Στέλιου Αποστολάκη, το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2024, στην πλατεία της Μητρόπολης στην παλιά πόλη, χάρισε μια πραγματικά ξεχωριστή μουσική βραδιά, με μεγάλη ποικιλία έργων καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών: Μ.Θεοδωράκη, Μ.Χατζιδάκι, Δ.Σαββόπουλου, Γ.Μαρκόπουλου, Μ.Λοίζου και Μ.Πλέσσα.


Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση και αξίζουν τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές της, καθώς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανέδειξαν την σημαντική δουλειά που γίνεται σε αυτό το πολιτιστικό – μουσικό κύτταρο της πόλης, το οποίο διαχρονικά αποτελεί «φυτώριο» σπουδαίων μουσικών καλλιτεχνών.
Σημειώνεται, ότι η Δημοτική Φιλαρμονική την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 θα εμφανιστεί στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, ανοίγοντας με μουσική πανδαισία την φετινή Γιορτή Κρητικής Διατροφής.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........