Συγχαρητήρια Ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης για την Επίκουρη Καθηγήτρια Έλενα Δρακωνάκη

 Πρόσφατα η κα Έλενα Δρακωνάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης εξελέγη στη θέση της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (European Society of Skeletal Radiology - ESSR) στο Λουγκάνο της Ελβετίας.


Η θητεία της κας Δρακωνάκη θα διαρκέσει δύο έτη (Vice President 2024-2025 και President Elect 2025-2026) με αυτόματη ανάληψη της θέσης του Προέδρου (President) το 2026-2027 Είναι η τέταρτη γυναίκα και η πρώτη Ελληνίδα που αναλαμβάνει τη θέση αυτή από την ίδρυση της εταιρίας το 1993.


Η Ευρωπαϊκή Εταιρία Μυοσκελετικής Ακτινολογίας, με περισσότερα από 3.000 μέλη από 90 χώρες, έχει σημαντική συνεισφορά στην προώθηση της γνώσης και της έρευνας στην ακτινολογία του μυοσκελετικού συστήματος. Η συμμετοχή της κυρίας Δρακωνάκη στη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας αποτελεί σημαντική αναγνώριση της προσφοράς της και της επιστημονικής της αριστείας.


Συγχαίρουμε θερμά την κυρία Δρακωνάκη για αυτή τη σημαντική διάκριση και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της.

Από την Πρυτανεία του ΠΚ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........