Έργα στη Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μεν. Μποκέας


Έργα που εκτελούνται στην Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου μαζί με τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γρηγόρη Φασουλάκη. Ο Μενέλαος Μποκέας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται στο δρόμο από την παλαιά βρύση προς τον Άγιο Γεώργιο. Εκεί ο Δήμος Μαλεβιζίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των κατοίκων και αντικαθιστά τους κυβόλιθους, που είχαν τοποθετηθεί στο παρελθόν, με σκυρόδεμα.Επίσης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το μνημείο για τα θύματα εργατικών δυστυχημάτων, που κατασκευάζεται στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου Κοκκινιάκου.


Τελευταίος σταθμός ήταν οι Κορφές όπου το έργο ανάπλασης της πλατείας και των γύρω δρόμων βρίσκεται στην τελική του φάση, αναβαθμίζοντας πλήρως το κέντρο του χωριού.
Ο Μενέλαος Μποκέας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει κατοίκους αλλά και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Κρουσώνα Κώστα Πιτσικάκη και Κορφών Κώστα Φαραζάκη για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών αλλά και για τις επόμενες παρεμβάσεις που σχεδιάζει ο Δήμος Μαλεβιζίου στις περιοχές τους.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........