Για επίθεση και ξυλοδαρμό εργαζόμενου μετανάστη από το Πακιστάν από τον εργοδότη του, κάνει λόγο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου

 Για επίθεση και ξυλοδαρμό εργαζόμενου μετανάστη από το Πακιστάν από τον εργοδότη του, κάνει λόγο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, σε καταδικαστική ανακοίνωση που κοινοποίησε.


   Όπως αναφέρει το Εργατικό Κέντρο, μέσω του προέδρου του, Κωνσταντίνου Νικολιδάκη, «το ΕΚΡ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου. Συγκεκριμένα, επειδή ο συνάδελφος την περασμένη Κυριακή δεν πήγε στην δουλειά λόγω εθνικής εορτής της πατρίδας του, την οποία γιόρτασε με τους ομοεθνείς του, ο εργοδότης του τον χτύπησε άγρια στο πρόσωπο προκαλώντας του μώλωπες. 
Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως κατακριτέες και δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας».

   Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι καμία βίαιη συμπεριφορά κατά εργαζομένων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον εργαζόμενο. «Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τους εργαζόμενους και όλους τους Ρεθυμνιώτες και μόνο θλίψη και οργή προκαλούν» αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΚΡ.


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........