Το αναψυκτήριο στο Πάρκο Γεωργιάδη και το Πολύκεντρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Πιστοποιήθηκαν και πάλι το σήμα «Κρητικό Δεκατιανό» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης

 Το αναψυκτήριο στο Πάρκο Γεωργιάδη και το Πολύκεντρο Ηρακλείου της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. πιστοποιήθηκαν για μία ακόμα φορά με το σήμα «Κρητικό Δεκατιανό» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης.


Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Κωνσταντίνος Βαρβεράκης και η Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Ειρήνη Χουδετσανάκη υπέγραψαν εκ νέου σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, την πιστοποίηση του αναψυκτήριου στο Πάρκο Γεωργιάδη και του Πολύκεντρου Ηρακλείου στο κτήριο της οδού Ανδρόγεω, με το σήμα «Κρητική Κουζίνα», παρουσία και της Αντιπροέδρου Μάρας Παναγιωτάκη και του Διευθυντή Επιχειρηματικού Τομέα της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Μιχάλη Ριζικιανάκη, στο γραφείο της Διοίκησης στο ΠΣΚΗ.Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μέσα από την προώθηση και στήριξη των προϊόντων της κρητικής γης. Με τη συμμετοχή ποικίλων χώρων εστίασης δημιουργείται στο νησί ένας πυρήνας που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο, ώστε η Κρήτη να αποτελέσει έναν σπουδαίο γαστρονομικό προορισμό.


Ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., Κωνσταντίνος Βαρβεράκης, αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023, αλλά και στην προσπάθεια της Εταιρείας να στηρίξει τα τοπικά προϊόντα και την κρητική κουζίνα.

«Η εξαιρετική συνεργασία μας με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη συνεχίζεται. Τόσο το Πολύκεντρο, όσο και το αναψυκτήριο στο Πάρκο Γεωργιάδη επιλέγουν τοπικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Φροντίζουμε ώστε ο πολίτης να έχει πρόσβαση σε εξαιρετικές πρώτες ύλες από την κρητική γη, σε προσιτές τιμές. Η πιστοποίησή μας με το σήμα «Κρητικό Δεκατιανό» αναδεικνύει την βέλτιστη ποιότητα προϊόντων και

υπηρεσιών και συμβάλλει στην ανάδειξη, προβολή και προώθηση της κρητικής ταυτότητας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Café - Restaurant Marina της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί με το σήμα της «Κρητικής Κουζίνας» με τις πρώτες ύλες του να προέρχονται από ντόπιους προμηθευτές με τα καλύτερα προϊόντα.»

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, Ειρήνη Χουδετσανάκη επεσήμανε: «Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη με την πιστοποίηση των προϊόντων με το σήμα για το Κρητικό Δεκατιανό συμβάλλει στην προώθηση των τοπικών προϊόντων με ποιότητα, ταυτότητα και αυθεντικότητα. Η συνεργασία με τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. συμβάλλει ουσιαστικά προς την κατεύθυνση αυτή και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που όλοι οι φορείς συνεργαζόμαστε μεταξύ μας προς όφελος των παραγωγών ποιοτικών προϊόντων και της Κρήτης γενικότερα».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........