Ο Δήμος Αμαρίου στο Ρέθυμνο, ευχαριστεί τους Γιατρούς του Κόσμου και τον Όμιλο Motor Oil για το πρόγραμμα «Φροντίδα για Όλους»

 Ο Δήμος Αμαρίου στο Ρέθυμνο, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους Γιατρούς του Κόσμου και τον Όμιλο Motor Oil για την υλοποίηση του προγράμματος «Φροντίδα για Όλους» στην περιοχή του δήμου, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου. 


"Η προσφορά σας, με την παροχή δωρεάν προληπτικών και διαγνωστικών υπηρεσιών υγείας, ήταν εξαιρετικά πολύτιμη για τους κατοίκους μας" αναφέρει η δημοτική αρχή", τονίζοντας παράλληλα πως: 


"Η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας είναι ζωτικής σημασίας, ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές όπως η δική μας, με ιδιαίτερα γερασμένο πληθυσμό όπου οι δυσκολίες είναι μεγαλύτερες. Η παρουσία και η αφοσίωση των Γιατρών του Κόσμου συμβάλλουν ουσιαστικά στην κάλυψη αυτών των αναγκών, διασφαλίζοντας το θεμελιώδες δικαίωμα όλων στην υγεία".


Από πλευράς του δήμου υπάρχουν επίσης ευχαριστίες προς τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και το Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους.


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........