Όμορφος διάλογος και εκλεκτοί παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση της «Μάγισσας του έρωτα»

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση παρουσίαση του 17ου βιβλίου της δημοσιογράφου – συγγραφέως Ρίκης Ματαλλιωτάκη «Η μάγισσα του έρωτα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.


Για το βιβλίο μιλήσαν η Ελένη Μανιωράκη, δασκάλα και συγγραφέας, η Μαρία Στυλιανάκη-Μαρκάκη, φαρμακοποιός και συγγραφέας και η Συραγώ Χορταριά, δασκάλα, διευθύντρια 1ου δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι) και θεατρολόγος.


Στην συζήτηση που ακολούθησε υπήρχε διαδραστικότητα και αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος γύρω από την γυναίκα-αράχνη που πρωταγωνιστεί στο βιβλίο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Τοπική Σύμβουλος της 1ης Κοινότητας Ηρακλείου κ. Πόπη Ιεραπετρίτη, η Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας - παραρτήματος Ηρακλείου κ. Λίτσα Χριστοδουλάκη, η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου κ. Ελένη Ξυλούρη, η Πρόεδρος Συλλόγου Μακεδόνων Κρήτης κ. Γιάννα Καρακάση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντισκαριανών κ. Γιάννης Κουτρικάκης, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Λευτέρης Ψωμάς και άλλοι πολλοί.

Μετά το πέρας των ομιλιών και παρεμβάσεων την σκυτάλη πήρε ο λυράρης Νίκος Ηλιάκης, πρώην Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρήτης, δάσκαλος κρητικής μουσικής στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην Παναγία Βουτών και εργαζόμενος στον χώρο Υγείας του ΠΑΓΝΗ που με τη συνοδεία του Μηνά Μπαλτζάκη στο λαούτο ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους που δεν δίστασαν να σύρουν τον χορό.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........