Διήμερο Βιωματικό Εργαστήριο για μια από τις πιο χαρακτηριστικές πρακτικές της γαστρονομίας του Ψηλορείτη:

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ LOCAL TOUR (24-25/06) ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στα πλαίσια του διημέρου εργαστηρίου ανακοινώνεται ανοιχτή εκδήλωση στο κοινό την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 19:00, στον Τόπο του Βοσκού, στα Ανώγεια.


Αρχικά, με εισήγηση από τον Οινοποιό και μέλος του ΔΣ του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης: Wines of Crete , κ. Ζαχαρία Διαμαντάκη, για τη σχέση του τυριού με το κρασί και γευσιγνωσία τοπικών τυριών με 18 διαφορετικές ετικέτες κρασιών των μελών του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης.



Ακολουθεί υπαίθρια κουζίνα από τον καταξιωμένο σεφ της γαστρονομίας, Λευτέρη Σουλτάτο με Food Styling με βάση το τυρί και τοπικά προϊόντα παραγωγών της περιοχής. Η παρουσίαση των νέων γαστρονομικών προτάσεων θα γίνει από την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη.


Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική από το Βασίλη Δραμουντάνη (μαντολίνο) και το Γιώργο Σπαχή (λύρα).

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ www.kritipoliskaixoria.gr

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου