Να παραταθεί η διαδικασία υποβολής δηλώσεων κτηματολογίου στους δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Να παραταθεί η διαδικασία υποβολής δηλώσεων κτηματολογίου στους δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου

 Την αναγκαιότητα παράτασης στη διαδικασία υποβολής δηλώσεων του κτηματολογίου για τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου, αναδεικνύει με την κατάθεση επιστολής του ΤΕΕ/ΤΑΚ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των Βουλευτών Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη και Λασιθίου Μανώλη Θραψανιώτης.

 


Όπως αναφέρεται στην επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμ. Ανατολικής Κρήτης, το ποσοστό υποβολής δηλώσεων κτηματολογίου στους δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου δεν υπερβαίνει το 20% ενώ η προθεσμία έχει ήδη εκπνεύσει από τις  22/11/2022. Το ΤΕΕ/ΤΑΚ απαριθμεί τις ιδιαιτερότητες που δεν επέτρεψαν την εμπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων μεταξύ των οποίων οι κληρονομικές εκκρεμότητες που καθυστερούν τη διαδικασία, ο τεράστιος φόρτος εργασίας των μηχανικών και η διόρθωση των δασικών χαρτών. Η πρόταση του ΤΕΕ/ΤΑΚ είναι να δοθεί παράταση τουλάχιστον τριών μηνών στους δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου ως μια ύστατη προσπάθεια  ενεργοποίησης των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ