Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης

 Ο Λασιθιώτης Υπουργός, στο πλαίσιο μιας σειράς επαφών και συναντήσεων με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων στο ξεκίνημα του έτους 2023, έγινε δεκτός σε κλίμα ιδιαίτερης εγκαρδιότητας από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, στο γραφείο του στην Ιεράπετρα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος και ο Υπουργός κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και συζήτησαν για αρκετή ώρα θέματα της επικαιρότητας και άλλα τρέχοντα θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και για όλα τα τοπικά ζητήματα και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Λασιθίου, για τα οποία κατέθεσαν την κοινή τους αγωνία.


Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη, αλλά και για τις άλλες δράσεις που αναπτύσσει η Τοπική Εκκλησία εξήρε τη δράση του συντοπίτη μας Υπουργού για την άμεση αντιμετώπιση τοπικών ζητημάτων, όπως των προβλημάτων που προκάλεσαν στους πληγέντες οι μεγάλες πλημμύρες της 15ης Οκτωβρίου 2022, και του ευχήθηκε θερμά υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο σπουδαίο, πολυεύθυνο και εθνικά κρίσιμο έργο του.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πλακιωτάκη για την επίσκεψη και τη μεταξύ τους εποικοδομητική συνεργασία και τη μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, και του πρόσφερε από μία σειρά των τελευταίων εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Επίσης, ο παριστάμενος Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως και Ηγούμενος της Ι. Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Σητείας Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης προσέφερε στον Υπουργό μια επετειακή φιάλη κρασιού, ποικιλίας μαντιλάρι, ειδικά εμφιαλωμένο από το φημισμένο οινοποιείο της Ι. Μονής Τοπλού για τα εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.


Παρόντες κατά τη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ασπραδάκης, ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Κατσιδονιωτάκης και Μέλη της Δημοτικής Τ.Ο. της «Νέας Δημοκρατίας» Ιεράπετρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........