Ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την απαράδεκτη έκφραση «μαύρη σελίδα» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την απαράδεκτη έκφραση «μαύρη σελίδα»

 Ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την απαράδεκτη έκφραση «μαύρη σελίδα» που έγραψαν μία «παρέα» αυτοαποκαλούμενων Παραολυμπιακών προπονητών (δεν υφίσταται όρος «Ολυμπιακός», ούτε «Παραολυμπιακός» προπονητής, τόσο νομικά όσο και φιλολογικά) και δεν δίστασαν να λοιδορήσουν και να συκοφαντήσουν, με απώτερο σκοπό την δολοφονία χαρακτήρα του Χρυσού Παραολυμπιονίκη και μέλος του Συλλόγου μας, Γεώργιου Καπελλάκη.


Πέραν αυτού, προέβησαν σε απαράδεκτους και μισαναπηρικούς χαρακτηρισμούς για το σύνολο των Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

Ανέφεραν, ότι ανέδειξαν και έβγαλαν από τα σπίτια τους, τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες. Αυτό γυρνάει την ελληνική πολιτεία 100 χρόνια πίσω και φυσικά δεν πρεσβεύει καμία από τις αρχές του Παραολυμπιακού κινήματος.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!

Οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες στέκονται πάντα στο πλευρό των προπονητών τους με αίσθημα ισότητας και ευγνωμοσύνης για ότι αυτοί προσφέρουν. Είναι γνωστό ότι πάντα προσπαθούμε για να αναδειχτεί ο ρόλος τους, τόσο μέσω των οικονομικών επιβραβεύσεων, όσο και με διευκολύνσεις στην εργασία τους (αθλητικές άδειες). 

Οι Έλληνες παραολυμπιονίκες θέλουν και έχουν κάνει πράξη, να έχουν δίπλα τους προπονητές τους. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε μία μικρή μερίδα που στόχο έχει, μικροσυνδικαλιστικά οφέλη και την ένταξή τους σε κομματικά ψηφοδέλτια, να κάνουν τον Παραολυμπιακό αθλητισμό συνδικαλιστικό συνεργείο. Άλλωστε, η «παρέα» αυτή, των χαμηλόμισθων αλλά παράλληλα με υψηλές οικονομικές επιβραβεύσεις, θέλει να χρησιμοποιήσει τον όρο «Παραολυμπιακός» με δόλο, προκειμένου να έχει ευκαιριακά οικονομικά και πολιτικά οφέλη και έχοντας την ψευδαίσθηση ότι οι Έλληνες προπονητές αθλητών με αναπηρία είναι μόνο 20 με 25 άτομα, καθώς δεν προσκάλεσε ουδέποτε την πλειονότητα των προπονητών των Ελλήνων Παραολυμπιονικών και αθλητών με αναπηρία.

Η προάσπιση των δικαιωμάτων και της αξίας των Ελλήνων Παραολυμπιονικών είναι αδιαπραγμάτευτη.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών

Ο Πρόεδρος Γρηγόριος Πολυχρονίδης Ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Κωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ