Eτήσιος χορός του συλλόγου Πελοποννησίων Νομού Ηρακλείου «Ο ΜΟΡΙΑΣ την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο κέντρο «ΘΕΑ» στη Ροδιά

 Το Ηράκλειο είναι ο τόπος όπου συναντιέται ολόκληρη η Ελλάδα. Άτομα από όλες τις περιοχές της έχουν μετοικήσει στην πόλη και ζουν, εργάζονται και προοδεύουν σε όλους τους τομείς. Η Πελοπόννησος είναι μια από αυτές τις περιοχές της Ελλάδας με έντονη συνεισφορά στο έμψυχο δυναμικό της πόλης.


Στο Ηράκλειο και γενικά σε ολόκληρο το νησί ζει και εργάζεται και προσφέρει μια μεγάλη κοινότητα Πελοποννησίων οι οποίοι αγάπησαν την Κρήτη και την έκαναν δεύτερη πατρίδα τους.


Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Ηρακλείου «Ο ΜΟΡΙΑΣ» έχει μια ιστορία χρόνων και ευελπιστεί σε μια συνέχεια της προσφοράς του στα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης. Για το λόγο ετούτο καλεί όλα τα μέλη του και όλα τα άτομα που επιθυμούν να γίνουν μέλη του σε μια συνάντηση γνωριμίας.


Προσκαλεί όλους τους Πελοποννήσιους και τους φίλους Πελοποννησίων οι οποίοι διαμένουν στην Κρήτη στον ετήσιο χορό του συλλόγου, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:30μ.μ στο κέντρο «ΘΕΑ» στη Ροδιά Ηρακλείου.


Θα είναι μια ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου και για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του να βρεθούν όλοι μαζί, να γνωριστούν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν να μοιραστούν μνήμες από την ιδιαίτερη πατρίδα.
Γραφεία συλλόγου:



Απάντηση για την συμμετοχή σας μέχρι 31/1/2023 στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας:


Βεμόγιαννης Άρης 6973324548
Σακκά Χριστίνα 6977671285
Σίγγελ Κατερίνα 6977504602
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........