Στην ημερίδα για τα 10 χρόνια λειτουργίας του κοινωνικού χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Στην ημερίδα για τα 10 χρόνια λειτουργίας του κοινωνικού χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Στην εναρκτήρια εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του κοινωνικού χώρου των φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, έδωσε το παρόν το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Αντιπρόεδρος των Ιδρυμάτων Βασίλης Λαμπρινός. 

 

Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει προσφέρει τα δέκα αυτά χρόνια σε πολίτες που έχουν ανάγκη, η πολλαπλή δομή, που έχει ως βάση της το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο. 

 


Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος η συνεργασία των ιδρυμάτων με τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης έχει αποδώσει καρπούς σημειώνοντας : «μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αντικαταστάτης των ιδρυμάτων στο έργο που επιτελούν. 

 

Αρκετοί συμπολίτες μας περνάνε δύσκολα ακόμα και σήμερα που υποτίθεται ότι έχουμε μπει ξανά στην κανονικότητα. Το ίδρυμα είναι αντάξιο της εμπιστοσύνης μας προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διεύρυνση τους. Μακάρι να μην υπήρχε η ανάγκη οι υπηρεσίες αυτές να συνεχιστούν ». 

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τον Περιφερειάρχη Κρήτης και πρόεδρο των Ιδρυμάτων Σταύρο Αρναουτάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο των Ιδρυμάτων Αλέξη Καλοκαιρινό. Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εθελοντές τόσο των Ιδρυμάτων όσο και του Δήμου αλλά και στο προσωπικό του κοινωνικού χώρου, καθώς όπως επισήμανε ο ρόλος τους στην όλη προσπάθεια είναι ουσιώδης και με την συμβολή τους έχουν προσφέρει ανακούφιση σε μεγάλο αριθμό πολιτών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........