Xαρτονομίσματα των 50 ευρώ σκορπίστηκαν σε δρόμο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Xαρτονομίσματα των 50 ευρώ σκορπίστηκαν σε δρόμο

Κυκλοφοριακό χάρος προκάλεσε η «βροχή» χαρτονομισμάτων σε αυτοκινητόδρομο της Ισπανίας, καθώς πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς θέλησαν να συμμετάσχουν στο έργου του... καθαρισμού του οδοστρώματος.

 

«Βροχή» έπεσαν χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε αυτοκινητόδρομο στην Marbella της Ισπανίας προκαλώντας ένα αδιανόητο για το συγκεκριμένο σημείο μποτιλιάρισμα, το οποίο ωστόσο προέκυψε για ευνόητους λόγους.

 


Ειδικότερα το απίθανο περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο A-7 κοντά στην πόλη Marbella της Ισπανίας λίγο πριν το μεσημέρι της 30ης Ιανουαρίου, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε ένα άλλο προκαλώντας τροχαίο ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ TO BINTEO

Το παραπάνω είναι δυστυχώς ένα συνηθισμένο γεγονός στους αυτοκινητοδρόμους όλου του κόσμου, όχι όμως και αυτό που ακολούθησε αμέσως μετά το τρακάρισμα, με τον ισπανικό δρόμο να γεμίζει στην κυριολεξία από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, σύμφωνα και με ισπανικά μέσα.

 

Τα χαρτονομίσματα εκτοξεύτηκαν από το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα αραβικής καταγωγής και γέμισαν το οδόστρωμα του τμήματος του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς την Cadiz. Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε μία τσάντα και αυτός είναι ο λόγος που... έκαναν φτερά από το αυτοκίνητο κατά το τροχαίο ατύχημα.

 

Με τόσα λεφτά στο οδόστρωμα οι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν εντελώς για να εκμεταλλευτούν την ανέλπιστη ευκαιρία και να επωφεληθούν του ατυχήματος ήταν δεκάδες με αποτέλεσμα το μποτιλιάρισμα στον αυτοκινητόδρομο να γιγαντωθεί

 

 Μάλιστα, κάποιοι άφησαν τα αυτοκίνητά τους κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου ρισκάροντας στην κυριολεξία να προκαλέσουν κάποιο ακόμη πιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα. 

 

 Μάλιστα, κάποιοι άφησαν τα αυτοκίνητά τους κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου ρισκάροντας στην κυριολεξία να προκαλέσουν κάποιο ακόμη πιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα. 

 https://www.carandmotor.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........