Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, έδειξαν το αυταρχικό τους πρόσωπο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, έδειξαν το αυταρχικό τους πρόσωπο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων.

 Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, και μάλιστα το Υπουργείο Εργασίας έδειξαν το αυταρχικό τους πρόσωπο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων. Οι απαγορεύσεις, η βία και η καταστολή δεν είναι μέτρα με τα οποία ο Υπουργός Εργασίας θα πρέπει να απαντά στις διαδηλώσεις των εργαζομένων για την προστασία, προάσπιση και προαγωγή των δίκαιων αιτημάτων και δικαιωμάτων τους που έχουν καταλυθεί από όλους τους αντεργατικούς νόμους. 


Δεν είναι μόνον ότι αναγκαστήκαμε να γίνουμε μάρτυρες της αστυνομικής βίας προς τους συνδικαλιστές. Τα δακρυγόνα και τα χημικά που έριξαν οι αστυνομικοί ακόμα και μέσα στους κλειστούς χώρους του Υπουργείου κατέκλυσαν τα γραφεία μας, θέτοντας σε κίνδυνο την Υγεία και Ασφάλεια των συναδέλφων μας. 


Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει τη χρήση βίας και δακρυγόνων στους διαμαρτυρόμενους συνδικαλιστές που απλά διεκδικούν το αυτονόητο: συλλογικές συμβάσεις εργασίας, επιδόματα και μισθούς αξιοπρέπειας. Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας στους αγώνες τους για αξιοπρεπή διαβίωση. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΒΙΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........