Στις 20 -21 Νοεμβρίου 2023 Εκδήλωση Ενημέρωσης για τους Αιρετούς της Τ.Α. Συνάντηση Κουράκη- Σπυρίδων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Στις 20 -21 Νοεμβρίου 2023 Εκδήλωση Ενημέρωσης για τους Αιρετούς της Τ.Α. Συνάντηση Κουράκη- Σπυρίδων

 Στα γραφεία Διοίκησης της ΕΕΤΑΑ συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σπυρίδωνα Σπυρίδων, για θέματα που αφορούν τους Δήμους της Κρήτης.


Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης Ενημέρωσης των Νεοεκλεγέντων Δημάρχων της Κρήτης, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2023.


Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία της ΠΕΔ Κρήτης, της ΚΕΔΕ και της ΕΕΤΑΑ, περιλαμβάνοντας ενδεικτικά τα παρακάτω θέματα:· το Σύστημα Διακυβέρνησης (Δημοτικό Συμβούλιο, Δήμαρχος, Δημοτική Επιτροπή, Δημοτικές Κοινότητες, Γενικός Γραμματέας, Ειδικοί συνεργάτες)

· τη Καταστατική Θέση αιρετών, Οικονομικών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημοσιονομικής Διαχείρισης

· τα Χρηματοδοτικά εργαλεία προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027

· τα Νομικά Πρόσωπα των ΟΤΑ - Εφαρμογή ν. 5056/2023 (κατάργηση ΝΠΔΔ, Κοινωφελών επιχειρήσεων & Σχολικών Επιτροπών- διαδικασίες και βήματα), οργάνωσης των ΟΤΑ, Κλιματική Αλλαγή και Τ.Α.

· καθώ και θέματα Ηγεσίας και Management στους ΟΤΑ και Επικοινωνιακής Πολιτικής των Δήμων.

Τέλος, έγινε λόγος για το Σχεδιασμό Ειδικής Ημερίδας Ενημέρωσης για τον Προγραμματισμό των Νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων της Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία της ΠΕΔ Κρήτης με την ΕΕΤΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ