Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη μαθήτρια από το Ηράκλειο που υπέστη αλλεργικό σοκ σε εκδρομή

 Άσχημα είναι τα νέα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς η 17χρονη μαθήτρια που είχε πάθει αλλεργικό σοκ είναι εγκεφαλικά νεκρή.


Η 17χρονη στη διάρκεια της πενθήμερης εκδρομής του σχολείου της στην Κρήτη, και μετά από κατανάλωση, πιθανότατα, μερίδας βουτύρου, υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή.


Η μαθήτρια κατέρρευσε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το σχολείο της και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κρίνουν ως εξαιρετικά κρίσιμη την κατάστασή της.


Τα νέα όμως είναι δυσάρεστα. Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η 17χρονη μαθήτρια προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την εγκεφαλική της λειτουργία ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή.


Όλες αυτές τις ημέρες οι γονείς, οι γιατροί και όσοι έζησαν από κοντά την περιπέτεια της μαθήτριας περίμεναν να συμβεί ένα θαύμα, ωστόσο, όπως έδειξαν τα τεστ, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........