Παράδοση παιδικής χαράς στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη Νεάπολης) από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Την αναβαθμισμένη παιδική χαρά στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη Νεάπολης) παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Ιωάννης Ανδρουλάκης.

Η προμήθεια, τοποθέτηση και εγκατάσταση όλων των υλικών και του εξοπλισμού – προϋπολογισμού περίπου 50.000 ευρώ – πραγματοποιήθηκε σε θέσεις που υπέδειξε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Ιωάννης Ανδρουλάκης, ευχαρίστησε την κυρία Χανιωτάκη – Μυλωνάκη Μαρία για τη συνδρομή της και δήλωσε: «Η προστασία της παιδικής ηλικίας αποτελεί συνταγματική υποχρέωση της πολιτείας και, ταυτόχρονα, ηθική μου δέσμευση, για κάθε παιδί. Τίποτε δεν αξίζει περισσότερο από το χαμόγελο ενός παιδιού»

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........