Πολιτιστικές δράσεις στα Χανιά με αφορμή την επίσκεψη της παιδαγωγού Μαρίζας Ντεκάστρο

 Το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις με αφορμή την επίσκεψη στα Χανιά της Μαρίζας Ντεκάστρο (παιδαγωγός, συγγραφέας, κριτικός παιδικών και νεανικών βιβλίων):


Α. Για φιλολόγους, που διδάσκουν Λογοτεχνία στην Α΄ Γυμνασίου κατά προτεραιότητα: «Διαβάζουμε δημιουργικά τα βιβλία»: Βιωματικό εργαστήριο δημιουργικής ανάγνωσης σε πραγματική τάξη (με παρατηρητές), Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, δύο διδακτικές ώρες (09:00΄-10:40΄) και Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, τρεις διδακτικές ώρες (09:00΄-11:35΄) στο ίδιο τμήμα Α΄ Γυμνασίου.
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να συμπληρωθεί η εξής φόρμα:

(λόγω ελλείψεως χώρου και περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αν χρειαστεί).
Β. Για εκπαιδευτικούς και γονείς: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 6 το απόγευμα, Πνευματικό Κέντρο Χανίων, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα : «Το μέλλον της ανάγνωσης είναι τα παιδιά – Πώς επιλέγουμε τα κατάλληλα βιβλία»

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........