Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού με τη νέα Διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου

 Μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό τα μέλη της νέας Διοίκησης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου, το πρωί της Τετάρτης 14/2.


Στην συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα θέματα της μείωσης των θέσεων, του επαρκούς φωτισμού και της κατασκευής στεγάστρων στους σταθμούς των ταξί. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρθηκε στην σημασία της σταθερής επικοινωνίας με τον Σύλλογο σημειώνοντας ότι «οι οδηγοί ταξί μεταφέρουν σημαντική πληροφόρηση αφού ζουν και εργάζονται καθημερινά στους δρόμους της πόλης».Σε αυτό το πλαίσιο, συζητήθηκε η εκ νέου ενεργοποίηση της άμεσης ενημέρωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τα προβλήματα που συναντούν καθημερινά στην πόλη οι οδηγοί ταξί αλλά και η αναδιοργάνωση της Επιτροπής Κυκλοφορίας του Δήμου Ηρακλείου.


Επίσης, η Διοίκηση του Συλλόγου κατέθεσε τους προβληματισμούς της για το ζήτημα της απελευθέρωσης του μεταφορικού τουριστικού έργου, η οποία από το 2013 έχει οδηγήσει στην κατακόρυφη μείωση των κερδών του κλάδου. Επιπρόσθετα, όπως σημειώθηκε, πολλά από τα οχήματα που εντάσσονται στο συγκεκριμένο καθεστώς λειτουργούν χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Τέλος, ο Δήμαρχος συζήτησε με το Προεδρείο του Συλλόγου τις νέες τεχνικές μελέτες που αφορούν τον επανασχεδιασμό κόμβων και διασταυρώσεων στην πόλη για τις οποίες τα μέλη της Διοίκησης κατέθεσαν τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τις προτάσεις τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Βαρδαβάκης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κυρλάκης, ο γραμματέας Συμεών Ερμίδης και ο ταμίας Νίκος Πετρομιχελάκης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........