Εργαλείο για τον εντοπισμό και την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παρουσιασθεί σε εκδήλωση στα Χανιά

  Ένα πολύτιμο εργαλείο για τον εντοπισμό και την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκή Ένωσης παρουσιάζεται την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στα Χανιά.


   Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσπάθεια εντοπισμού των δυνατοτήτων χρηματοδότησης και συγχρηματοδότησης δράσεων και προγραμμάτων από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 




Στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Χανίων στις 18:00 με κεντρικό ομιλητή τον οικονομολόγο Γιώργο Μαρκατάτο, μέλος της συγγραφικής ομάδας του Οδηγού, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία του Οδηγού για χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ, οι δυνατότητες χρήσης του και η αποτελεσματικότητα του ως εργαλείο έρευνας και οικονομικής μελέτης.



   Η εκδήλωση - παρουσίαση, πραγματοποιείται στο πλαίσιο παρουσιάσεων που θα γίνουν σε όλη την ελληνική περιφέρεια, καθώς ο οδηγός θα διανέμεται κυρίως από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με την εκδότρια εταιρεία, επαρχιακές εφημερίδες. 



Στα Χανιά, η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εφημερίδα "Χανιώτικα νέα" και την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.


ΑΠΕ ΜΠΕ



Εργαλείο για τον εντοπισμό και την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παρουσιασθεί σε εκδήλωση στα Χανιά

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........