Μεγάλη συμμετοχή απο κόσμο στο Πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο για την υγεία στο Σεληνάρι

  Πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο για την υγεία

Κλειστός από τις 12 το μεσημέρι είναι ο δρόμος επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Αη Γιώργη στο Σεληνάρι καθώς είναι σε εξέλιξη το μεγάλο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο για την Δημόσια Υγεία στο νομό.


Ο κοινός αγώνας θα κινηθεί στη διεκδίκηση:
για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν υγείας,
την αύξηση των δαπανών για την υγεία και
για μαζικές προσλήψεις στο ΕΣΥ για την κατάργηση των νόμων που διαλύουν και ιδιωτικοποιούν το ΕΣΥ και την αποτροπή κάθε κίνησης αλλαγής του χάρτη υγείας με υποβαθμίσεις νοσοκομείων και νέες συγχωνεύσεις
για την προστασία όλων των νοσοκομείων του νομού.


Τη στελέχωση τους σύμφωνα με τους οργανισμούς λειτουργίας τους με μαζικές προσλήψεις προσωπικού και τη μονιμοποίηση συμβασιούχων για την διοικητική αυτοτέλεια και κατάργηση της ενοποίησης των νοσοκομείων του νομού και την επαναφορά τους στο πριν το 2012 καθεστώς διοίκησης για την παροχή κινήτρων στις άγονες και προβληματικές περιοχές
για την υλοποίηση του Κέντρου Αποκατάστασης στη Νεάπολη και για την προστασία των δομών απεξάρτησης και του ΚΕΘΕΑ για τη βελτίωση των μισθολογικών και εργασιακών συνθηκών των ιατρών και των υπόλοιπων εργαζομένων στα νοσοκομεία (αυξήσεις μισθών.


Φορολογικές ελαφρύνσεις, κατάργηση των “εντέλλεσθε”
και των εξαντλητικών συνθηκών εργασίας)
έτσι ώστε να σταματήσει το κύμα παραιτήσεων και να υπάρχει κλίμα προσέλκυσης νέων ιατρών και εργαζομένων στο ΕΣΥ ώστε να μην αποβαίνουν άγονες οι περισσότερες προκηρύξεις.





Με στόχο τη διεκδίκηση των παραπάνω θα διοργανωθεί Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο για την υγεία και τα Νοσοκομεία την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο Σεληνάρι.




Η μαζική και δυναμική συμμετοχή των κατοίκων του νομού μας αποτελεί το μοναδικό αποτελεσματικό όπλο υπεράσπισης των δίκαιων αιτημάτων μας.







ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........