Στις Πατσίδες τις μεγάλες Αποκρές κουζουλένονται κι οι γριές

Στις μεγάλες Αποκρές κουζουλένονται κι οι γριές που λέει και ο σοφός Λαός.

Και στις Πατσίδες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων η συγκεκριμένη φράση απέκτησε νόημα αφού εκτός απο τους μικρούς φίλους και οι γονείς διασκέδασαν και χόρεψαν σε αποκριάτικους ρυθμούς.



Το Σάββατο 9 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων διοργάνωσε στον χώρο του συλλόγου την Πατσιδιανή Αποκριά.



Το μεγάλο μασκέ πάρτυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πατσίδων με χορό παιχνίδια δράσεις ξεφάντωμα μουσική και αποκριάτικη διάθεση!






Μια όμορφη διαφυγή από την καθημερινότητα και ότι μας απασχολεί έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στις Πατσίδες.


Καταλυτικό ρόλο έπαιξε για την διασκέδαση των μικρών Μασκαράδων.... και η Φραουλοχώρα .


Η Κλοουνίτσα - Πιπίτσα ήρθε και χάρισε απλόχερα τα δώρα της! Μικροδωράκια για όλα τα παιδιά Bubble - show με γιγάντιες μπουρμπουλήθρες! - Θεατρικό παιχνίδι με τίτλο «Παραδοσιακές απόκριες» - Μπαλονοκατασκευές - Face - painting με υποαλλεργικά υλικά και μπόλικη αποκριάτικη χρυσόσκονη... για μικρούς και μεγάλους!


Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γκούφας μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του Δ.Σ φρόντισε να διοργανωθεί μια όμορφη εκδήλωση που συνοδεύτηκε με χορό αποκριάτικη μουσική, σουβλάκια ποτά και αναψυκτικά.




Την εκδήλωση με την παρουσία της τίμησε η περιφερειακή σύμβουλος Θεοδώρα Κουτεντάκη, Μεσαρίτισσα, με καταγωγή από τα Πιτσίδια και το Τεφέλι


























ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........