Σας Προτείνουμε Κουκιά Με Ελαιόλαδο

 Αφαιρούμε το μαύρο σημάδι από τα κουκιά, τα οποία έχουμε τοποθετήσει το προηγούμενο βράδυ σε μια λεκάνη με νερό.

Έπειτα τα βάζουμε να βράσουνΚατά τη διάρκεια του βρασίματος, τα σουρώνουμε τρεις φορές.
Την τρίτη φορά, προσθέτουμε το νερό και το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να"αλευρώσουν". Τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Σερβίρουμε με ελαιόλαδο.

KOYKIA+11

Συστατικά:
1 κιλό κουκιά,
300 γρ. νερό,
50 γρ. χυμός λεμονιού,
10 γρ. αλάτι,
ελαιόλαδο
μικρά μυστικά 
Τοποθετούμε τα κουκιά στο νερό, το προηγούμενο βράδυ, έτσι ώστε να μπορούμε να τα καθαρίσουμε ευκολότερα


ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........