Ημερίδα στα Ανώγεια για την αιμοδοσία και τους τρόπους επικοινωνίας με τον κόσμο για την ανάπτυξη του εθελοντισμού!

 Εκδήλωση του ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ σε συνεργασία με την  Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων και τον Πολιτιστικό σύλλογο, την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 11 π.μ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.


Έχοντας ζήσει την πανδημία και τη τεράστια εισροή νέων αιμοδοτών με αφορμή τα γεγονότα των Τεμπών, η ανάγκη για αλλαγή στους τρόπους ενημέρωσης των αιμοδοτών άλλαξε ανεπιστρεπτί. 


Αυτή τη Κυριακή την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 δια ζώσης ή διαδικτυακά σε ένα “αιμοΔΟΤΙΚΟ debate” όπου θα  προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το ερώτημα μέσα από την εμπειρία μας, την κοινωνική πραγματικότητα αλλά και τη διεθνή βιβλιογραφία. 



Θα παρουσιάσουμε ακόμη τα αποτελέσματα από την πιλοτική φάση των 25 διαδικτυακών αιμοΔΟΤΙΚΩΝ webinars και άλλων  στατιστικών με ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με την οργάνωση αιμοδοσιών και την προσέλκυση αιμοδοτών και φυσικά τους ίδιους τους αιμοδότες! 



Δια ζώσης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου 11:00-12:30 για όσους αποφασίσουν να το συνδυάσουν με μια εξόρμηση στα αγαπημένα μας Ανώγεια και θα υπάρχει και δυνατότητα on Line παρακολούθησης δηλώνοντας συμμετοχή στο aimatocritis@hotmail.com 



Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. 

Την ημερίδα στηρίζει ο Δήμος, η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων. 

Η συνολική δράση των Online Συναντήσεων και της τελικής ημερίδας υλοποιείται από τον Αιματοκρήτη με δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ. Το πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης» αποτελεί μια σύμπραξη 10 Κοινωφελών Ιδρυμάτων με στόχο την ενίσχυση οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........