Άλλη μια όμορφη δράση του ΣύνδεσμουΥΜελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου

 Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», το έργο και τα προγράμματα που υλοποιεί με στόχο την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και κάθε μορφής κακοποίηση εναντίον γυναικών και κοριτσιών, βρέθηκαν στο επίκεντρο των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα που συνόδευσαν την πρόσφατη διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών και του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών στο Ηράκλειο.


Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υλοποιήθηκαν προκειμένου να καταδειχθεί το κοινωνικό αποτύπωμα και η δυναμική του αθλητισμού για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς καμία μορφή βίας και κακοποίησης, η Διοργάνωση των Κυπέλλων Ελλάδος ΟΠΑΠ διέθεσε το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ (καθώς δεν προέκυψε νικητής από τον διαγωνισμό τρίποντου στον Τελικό Ανδρών), ως ενίσχυση για την ολοκλήρωση της Δομής του Συνδέσμου «Σπίτι των Αγγέλων». 


Είχε προηγηθεί επίσκεψη στα γραφεία του Φορέα από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο, τον Γενικό Γραμματέα Νίκο Νικολόπουλο, το μέλος του ΔΣ Λάμπρο Τάκη, καθώς και τον Γενικό Αρχηγό του Πανιωνίου Φάνη Χριστοδούλου.

Εξαιρετικής σημασίας υπήρξε, παράλληλα, η συνάντηση της Προέδρου του Συνδέσμου Μαίρης Παχιαδάκη με τον Διπλωματικό Εκπρόσωπο της UNICEF στην Ελλάδα, Δρ. Γασάν Χαλίλ, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η από κοινού συνεργασία σε εξαιρετικά καινοτόμα προγράμματα με επίκεντρο την ευημερία των παιδιών.

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες στη Διοργάνωση, με τα επιτελεία της οποίας, τέθηκε η βάση για πολύ ουσιαστικές μελλοντικές συνεργασίες.

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΙΡΗ ΠΑΧΙΑΔΑΚΗ ΣΜΑΡΩ ΣΤΑΦΥΛΑΚΗ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........