Προσφορά της εταιρείας Digea στις Σχολικές δομές του Δήμου Σητείας στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι ήρωες της Digea».

 Σχολικές δομές του Δήμου Σητείας επισκέφθηκαν  ο Διευθύνων Σύμβουλος και στελέχη της εταιρείας Digea, προκειμένου να παραδώσουν ατομικά δώρα και χρηστικά είδη στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτές.


Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Νίκος Μαστοράκης με τους συνεργάτες του , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Νεολαίας και  Παιδείας κ. Κωστή Λυμπερίου, παρέδωσαν έναν διαδραστικό πίνακα, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σητείας, ένα κουκλοθέατρο στο Ειδικό Νηπιαγωγείο, μια τηλεόραση στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ , έναν προτζέκτορα και ένα φωτοτυπικό στο ΕΕΕΕΚ.Ο Δήμαρχος Σητείας, κ. Γιώργος Ζερβάκης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τους εκπροσώπους της Digea, εκφράζοντας τους τις θερμές ευχαριστίες για την προσφορά τους, ενώ εξήρε το κοινωνικό πρόσωπο που παρουσιάζει η εταιρεία στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι ήρωες της Digea».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........