Ένα μεσημέρι Κυριακής γεμάτο μελωδίες, εικόνες και ενδιαφέρουσες δράσεις ετοιμάζει ο Όμιλος για την UNESCO «Κνωσός»,

 Ένα μεσημέρι Κυριακής γεμάτο μελωδίες, εικόνες και ενδιαφέρουσες δράσεις ετοιμάζει ο Όμιλος για την UNESCO «Κνωσός», στο κέντρο του Ηρακλείου.


Πιο συγκεκριμένα, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποιεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 ο Όμιλος για την UNESCO «Κνωσός».

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο Μέγαρο Ντορέ (Πλατεία Ελευθερίας, 5ος όροφος) στις 11:30 το πρωί.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Σκηνοθέτης και πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργος Αντωνάκης για την προσφορά του επί 40 χρόνια στην πολιτιστική ανάπτυξη του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ένα 15λεπτο θεατρικό μονόπρακτο του Άντον Τσέχωφ «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» με τον Ευτύχη Σαρτζετάκη σε διδασκαλία Γιώργου Αντωνάκη και τη μουσική συνοδεία της Ελένης Βασιλάκη στο φλάουτο.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τελετή αδελφοποίησης με τον Όμιλο για την UNESCO «Genova Metropolitan City».

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Χορηγοί: Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης / Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική Σταματάκης / Anastasakis Jewelry / Ξενοδοχείο “Carpe Diem” Αρχάνες

Τηλ για πληροφορίες 6932 452368

(Gian Andrea Garancini, Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco «Κνωσός»)

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........