Ανοιχτή στο κοινό ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Πρόληψη των Λοιμώξεων στην Μέση και Τρίτη Ηλικία» στο δήμο Ρεθύμνης

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ»

Ανοιχτή στο κοινό ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Πρόληψη των Λοιμώξεων στην Μέση και Τρίτη Ηλικία» θα πραγματοποιηθεί την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ., στο ΚΗΦΗ του Δήμου Ρεθύμνου (Πλ. Μικρασιατών).

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο, σε συνεργασία με τη Δ/νση Κοινωνικών υπηρεσιών, Τμήμα Τρίτης Ηλικίας & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου και την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ρεθύμνου, Δρ. Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα, στο πλαίσιο της Πρόληψης & Προαγωγής Υγείας του πληθυσμού επί σημαντικών θεμάτων της δημόσιας υγείας.Περιλαμβάνει θέματα που αφορούν τις λοιμώξεις, τις επιπτώσεις και την επιδημιολογία τους, μέτρα/οδηγίες πρόληψης και εμβολιασμού, τη διατροφή και τις προκλήσεις στην Μέση και Τρίτη ηλικία, καθώς και εργαστήρια δεξιοτήτων για την υγιεινή των χεριών και την στοματική υγεία, ενώ θα ολοκληρωθεί με απαντήσεις σε ερωτήματα που θα θέσει το κοινό.


Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα Μέσης και Τρίτης Ηλικίας, του οικογενειακού περιβάλλοντος και των φροντιστών τους, με στόχο να καταστεί κατανοητό από όλους ότι, η πρόληψη και η προστασία της υγείας των μεγαλύτερων συνανθρώπων μας συνεισφέρει σημαντικά στην ευζωία, την ατομική ανάπτυξη και ψυχική ισορροπία τους.


Η προσπάθεια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης συνεχίζεται, με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση του πληθυσμού ευθύνης της, δεδομένου ότι η υγεία είναι πράγματι το πολυτιμότερο αγαθό και η γνώση είναι δύναμη και παρέχει προστασία.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........