Στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός

 Στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός - Στο επίκεντρο τα έργα στατικής ενίσχυσης των κτηρίων


Το 53ο και το 54ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, στο συγκρότημα της Ακαδημίας, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, με σκοπό να συζητήσει με εκπαιδευτικούς και γονείς την πορεία των εργασιών στατικής ενίσχυσης των κτηρίων.


Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σισαμάκη και το στέλεχος της Υπηρεσίας Δήμητρα Κενδριστάκη, ο Αλέξης Καλοκαιρινός συνομίλησε με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων, Παναγιώτης Ζεγκίνογλου του 54ου και Αθηνά Ανδριώτη του 53ου, τους Προέδρους των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, του 54ου Μάριο Διονέλη και του 53ου Χριστίνα Πάντου, τα μέλη των Συλλόγων Δανάη Ρομποπούλου (54ο), Γιώργο Ξυλούρη, Θοδωρή Τερζάκη και Αλέκα Ράπτη (53ο), εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές, το πρωί της Τετάρτης 24/4.

Ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός επεσήμανε ότι η νέα Δημοτική Αρχή καλείται να διαχειριστεί δεδομένα τα οποία παρέλαβε και να τα στρέψει στην επιθυμητή κατεύθυνση, πάντα σε συνεργασία με την σχολική κοινότητα.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα κενά, τα τεχνικά προβλήματα και οι απαιτήσεις που έχουν καταγραφεί, οι πιθανές λύσεις σύμφωνα με το δεδομένο πλαίσιο, τα χρονοδιαγράμματα, το ζήτημα των Ειδικών Σχολείων, κ.α. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα δημιουργίας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, κάτι που ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναγνώρισε ως απαραίτητο και δεσμεύτηκε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για τη δημιουργία της.


Ιδιαίτερες ήταν όμως και οι στιγμές που ο Δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκε στο προαύλιο του σχολείου μαζί με τις μικρές μαθήτριες και τους μικρούς μαθητές των σχολείων.


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός μίλησε με τα παιδιά, δέχθηκε δώρα, ενώ έγινε και δέκτης της αγάπης τους, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........