Δραστικά μέτρα προστασίας του δημόσιου χώρου λαμβάνει ο Δήμος Σητείας

 Ξεκινώντας από το παραλιακό μέτωπο, ο Δήμος Σητείας και το Λιμενικό Ταμείο, επιχειρούν να δώσουν άμεση προτεραιότητα στην προστασία του δημόσιου χώρου λαμβάνοντας δραστικά μέτρα.


Παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ Νίκου Φυγετάκη  και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ Μανώλη Αιλαμάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η  τοποθέτηση σταθερών μηχανισμών απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Καραμαλή, με το εγχείρημα να έχει συνέχεια και σε όλους τους  δρόμους οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ως πεζόδρομοι, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να δοθεί προτεραιότητα στον πεζό και την εξυπηρέτηση του.


Εν όψη και της έναρξης της καλοκαιρινής σεζόν θα εφαρμοστούν αυστηρά μέτρα, με σοβαρές κυρώσεις για τους παραβάτες, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός των πεζόδρομων.


Για μια πόλη πρότυπο, φιλική προς τον δημότη και τον επισκέπτη η προσπάθεια  Δήμου, Υπηρεσιών και πολιτών, θα πρέπει να είναι κοινή.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........