Έρχονται απινιδωτές στο Μαλεβίζι στο πλαίσιο του προγράμματος ΖΩΗ της Περιφέρειας Κρήτης

 Την τοποθέτηση απινιδωτών σε αθλητικούς χώρους καθώς και σε πολυσύχναστα σημεία του Δήμου Μαλεβιζίου συζήτησαν με την Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Μάνολης Πατεράκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλης Παπαδάκης, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΖΩΗ» της Περιφέρειας Κρήτης.


Το πρόγραμμα «ΖΩΗ» στοχεύει στην τοποθέτηση σε πρώτη φάση 270 απινιδωτών τελευταίας γενιάς σε αθλητικούς χώρους και επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη και παράλληλα στην εκπαίδευση των πολιτών και στην παροχή πρώτων βοηθειών σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.


Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για τα σημεία όπου μπορούν να τοποθετηθούν οι απινιδωτές αλλά και για την προετοιμασία των δράσεων εκπαίδευσης των πολιτών στη χρήση τους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........