Το κτίριο των πρώην Ιταλικών Στρατώνων έρχεται στον Δήμο Χανίων

 Οι πρ. Ιταλικοί Στρατώνες έρχονται στον Δήμο Χανίων

Μία ακόμα εκκρεμότητα από το παρελθόν, ένα κτίριο φάντασμα που έστεκε στα αποκαΐδια του για περισσότερα από 5 χρόνια, ένα όραμα της πόλης, πλέον παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης.


Το κτίριο των πρώην Ιταλικών Στρατώνων στην καρδιά της πόλης, έρχεται στον Δήμο Χανίων και θα στεγάσει το νέο Δημαρχιακό μέγαρο.



Η ολοκληρωμένη πρόταση μαζί με τους όρους παραχώρησης, θα έρθει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, για να αποφασίσουμε κι επίσημα την παραχώρηση.


Μία συνολική παρέμβαση που θα αναπλάσει συνολικά την περιοχή και θα συμπληρώσει, μαζί με τις υπόλοιπες διεκδικήσεις και κατακτήσεις μας (κτίριο πρ. ΙΚΑ, πεζοδρόμηση οδού Τζανάκη) και μαζί με τις αλλαγές που διενεργούνται ήδη στο κέντρο, σε μία νέα πόλη, όπως την οραματιζόμαστε και όπως μας αξίζει!



Θερμές ευχαριστίες στον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο που μας επισκέφθηκε και ανακοίνωσε κι επίσημα την παραχώρηση από την ΕΤΑΔ και στους βουλευτές μας, Ντ. Μπακογιάννη, Σ. Βολουδάκη και Αλ. Μαρκογιαννάκη, για την ουσιαστική συνδρομή τους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........