Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση αφιερωμένη στη Μητέρα που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αφιερωμένη στη Μητέρα με τίτλο «Η μορφή της μάνας στην τέχνη» που οργάνωσαν η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού σε συνεργασία με την ΔΕΠΑΝΑΛ και την Εθελοντική Ομάδα «Φιλόπολις».


Το αφιέρωμα ήταν διανθισμένο με αποσπάσματα από λογοτεχνικά κείμενα που απήγγειλαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας, μουσική και τραγούδια με υπέροχες ερμηνείες από την Αργυρώ Σταυρίδη στο πιάνο και στο τραγούδι και την Ειρήνη Σταυρίδη στο τραγούδι. Επίσης καθηλωτική, πλημμυρισμένη με λυρισμό κι έντονα συγκινησιακή, η ομιλία του Διδάκτορα Φιλολογίας και συγγραφέα Αντώνη Καρτσάκη, για τη Μάνα.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Πειραματικής Σκηνής του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, με την ατμόσφαιρα να είναι συγκινησιακά φορτισμένη από την αγάπη και την προσφορά της μάνας.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον συγγραφέα Αντώνη Καρτσάκη και τις Αργυρώ και Ειρήνη Σταυρίδη για τη συμβολή τους στην σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........