Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ»

 Το πρόγραμμα του καλοκαιριού

Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 21.30, οι προβολές στον Θερινό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ» του Δήμου Ηράκλειου.


Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί́ με την πολυβραβευμένη ταινία του Κεν Λόουτς «Η Τελευταία Παμπ» (Old Oak). Ο Κεν Λόουτς έχει ανακοινώσει ότι «Η Τελευταία Παμπ» είναι η τελευταία του ταινία για το σινεμά.


Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 70 μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες από όλο τον κόσμο, δυο αφιερώματα στον μεγάλο δημιουργό Αλφρεντ Χίτσκοκ καθώς και αφιέρωμα στο σύγχρονο Ιταλικό Σινεμά. 


Επίσης, θα δούμε σύγχρονες ταινίες του Ελληνικού σινεμά, ειδικές προβολές, κλασσικές ταινίες, το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ της Κλερ Σίμαν “Το Σώμα μας” και σημαντικές αποκαταστάσεις, όπως η ψηφιακή αποκατάσταση της «Μαγικής Πόλης» του Νίκου Κουνδούρου. 

Στο πλαίσιο των προβολών διοργανώνεται και ένα μίνι αφιέρωμα για την Τέχνη, αποτελούμενο από ταινίες που σχετίζονται με την αποτύπωση της ζωγραφικής, μουσικής και εικαστικών στον κινηματογράφο.


Οι προβολές του θερινού κινηματογράφου ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Ώρες Έναρξης: Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος 21:30 | Σεπτέμβριος 21:00

Είσοδος: 4 € (Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου)

Οι ξενόγλωσσες ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους.

Όλες οι ταινίες προβάλλονται σε ψηφιακή μορφή (DCP).

Για έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου εδώ: https://www.ticketservices.gr/event/therinos-kinimatografos-vithleem/

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 2813 409211, 2813409256 e-mail: kipotheatra@heraklion.gr https://www.heraklionculture.gr/cine_vithleem/ https://www.facebook.com/cinebethlehem https://www.instagram.com/cine_bethlehem/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........