Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το θέμα του μήνα στην σχολική διαδικτυακή πλατφόρμα Ανακύκλωσης Followgreen με δώρο ένα Drone

  Ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει τις εκδηλώσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Ανακύκλωση.


Μετά την μεγάλη εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης Followgreen, την Τετάρτη 05/06 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (έχει αναρτηθεί στην δημοτική πλατφόρμα Followgreen περισσότερο υλικό σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος) η ενημέρωση συνεχίζεται για την Ανακύκλωση.Με σύνθημα «Λάβε μέρος στο Green Mission «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος» & κέρδισε ένα Drone με κάμερα 4Κ και χειριστήριο» οι χρήστες της πλατφόρμας σε όλη την Ελλάδα διαγωνίζονται αυτό το μήνα για να κερδίσουν ένα drone.


Υπενθυμίζεται ότι κάθε μήνα μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα. 


Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής - Green Mission», που θα βρει στο link: followgreen.gr/heraklion/mission/single/currnet


Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission. 


Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του τμήματος Μελετών, Προγραμματισμού & Ανακύκλωσης της διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........