Ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με τίτλο «ΕΚ- ΠΑΙΔΕΥ- ΤΙΚΩΣ» για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο

 Ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με τίτλο «ΕΚ- ΠΑΙΔΕΥ- ΤΙΚΩΣ» για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης οργανώνει ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με τίτλο «ΕΚ- ΠΑΙΔΕΥ- ΤΙΚΩΣ». Το εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


ΕΚτος σχολικής τάξης, τώρα που η σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε και μπορούμε να πάρουμε τις απαραίτητες «αναπνοές», χωρίς την ένταση και την πίεση της σχολικής καθημερινότητας,
τον καλοκαιρινό μήνα Ιούλιο που συνήθως και κατά διαστήματα αναλογιζόμαστε όσα μας ΠΑΙΔΕΥσαν το χειμώνα και προσπαθούμε με διάφορους – όχι πάντα αποτελεσματικούς- τρόπους να τα επαναπροσδιορίσουμε και να τα επαναξιολογήσουμε,
η συμμετοχή στο βιωματικό ψυχοεπαιδευτικό εργαστήρι θα μπορούσε να προσφέρει απαντήσεις, να φωτίσει εναλλακτικές και να εμψυχώσει επιστημονΙΚΩΣ όσους εκπαιδευτικούς αποφασίσουν να συμμετέχουν.


Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορά σε τέσσερις συναντήσεις που θα γίνονται κάθε Πέμπτη 9:30- 11:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α΄ΚΑΠΗ Ρεθύμνου (Μοάτσου 2) στις ακόλουθες ημερομηνίες:


• Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024
• Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024
• Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
• Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024


Κατά την διάρκεια των συναντήσεων θα εστιάσουμε και θα συζητήσουμε θεματικές όπως: εσωτερικά κίνητρα, επαγγελματικές προκλήσεις, προσωπικές αξίες και μελλοντικοί στόχοι. Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ψυχική ενδυνάμωση και ενίσχυση δεξιοτήτων ευεξίας των εκπαιδευτικών μέσα από βιωματικές και ψυχοεκπαιδευτικές ασκήσεις.


Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 61-63, όπισθεν Δημαρχείου) κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου, έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΚ
• Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή_ 8:00- 16:00
• Τρίτη, Πέμπτη_ 8:00- 18:00
στα τηλέφωνα 28313 41 250, 255, 256, 257, 260, 261


Ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με τίτλο «ΕΚ- ΠΑΙΔΕΥ- ΤΙΚΩΣ» για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........