Η γαστρονομική έκθεση της χρονιάς 01- 03 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας!

 


Η 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The B2B Fine Food Exhibition, το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2025, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, φιλοξενώντας κορυφαίους επαγγελματίες της εγχώριας αγοράς με premium προϊόντα καθώς και αγοραστές από όλον τον κόσμο.

Η έκθεση που έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης διεθνών αγοραστών, οι οποίοι αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα, συγκεντρώνει περισσότερους από 400 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν αποκλειστικά προϊόντα, από εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και παραδοσιακά τυριά, μέχρι βιολογικά προϊόντα και καινοτόμες γαστρονομικές προτάσεις.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν νέους συνεργάτες, να δικτυωθούν με κορυφαίους προμηθευτές, και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον χώρο της τροφίμων και ποτών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εξειδικευμένα σεμινάρια, γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους σεφ και ειδικούς του χώρου.

Ειδικά Χαρακτηριστικά της Έκθεσης:

 
 
Παραγωγοί και Εκλεκτά Παραδοσιακά Προϊόντα: Περισσότεροι από 400 παραγωγοί θα παρουσιάσουν εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα που αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας και προσφέρουν αυθεντικές γεύσεις με υψηλή ποιότητα στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
B2B Συναντήσεις: Αγοραστές τόσο από την ελληνική, όσο κι από την διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών θα βρίσκονται στην έκθεση δίνοντας την δυνατότητα για προσωπικές συναντήσεις με τους εκθέτες και την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών.
Γαστρονομικές Επιδείξεις: Καταξιωμένοι σεφ θα μοιραστούν τα μυστικά τους και θα παρουσιάσουν μοναδικές συνταγές χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της έκθεσης στην ενότητα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»
Σεμινάρια και Workshops: Εξειδικευμένα σεμινάρια που καλύπτουν θέματα όπως οι νέες τάσεις στη διατροφή, η βιώσιμη παραγωγή και η καινοτομία στα τρόφιμα θα παρουσιαστούν στο «Food Expert Stories»
Γευσιγνωσία: Ειδικοί του ελαιολάδου και της οινοποίησης θα ενημερώσουν για τα ειδικά χαρακτηριστικά του extra παρθένου ελαιολάδου και του κρασιού στις ενότητες «Olive Oil Bar» και «Wine Walk»

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, συμβάλλοντας στην προώθηση των ελληνικών και μεσογειακών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά. Φέτος, οι διοργανωτές έχουν θέσει τον πήχη ψηλότερα από ποτέ, με στόχο να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.expotrof.gr.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........