Βιωματικό εργαστήριο σεξουαλικής αγωγής από την Α.Ξ.Ε.Π.Τ.: «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις» για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Βιωματικό εργαστήριο σεξουαλικής αγωγής από την Α.Ξ.Ε.Π.Τ.: «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις» για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών.

 Στο πλαίσιο των 16ήμερων δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης – ΠΕΠΙΣ Κρήτης, Αυτοτελούς Γραφείο Ισότητας, για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών και με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) Μαλεβιζίου θα πραγματοποιηθεί αύριο, 2 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00-7:30 μ.μ. το βιωματικό εργαστήριο σεξουαλικής αγωγής από την Α.Ξ.Ε.Π.Τ. (Ασφαλή Ξέγνοιαστα Παιδιά Τώρα), τη βραβευμένη ομάδα του Φρίξου, με θέμα: «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις», για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών.Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται στο Τσαλικάκι (Οδός Μενελάου Λουντέμη 11). Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2813 410211, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ