Πληθώρα εκδηλώσεων στο πρόγραμμα του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Πληθώρα εκδηλώσεων στο πρόγραμμα του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»

Πληθώρα εκδηλώσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» του Δήμου Ηρακλείου στην Πλατεία Ελευθερίας


 


ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Kiss FM Κρήτης 96.1

Στην πλατεία οι μουσικοί παραγωγοί του KISS FM ΚΡΗΤΗΣ 96,1 με κεράσματα, χριστουγεννιάτικα γλυκά, εδέσματα και ποτά!

ΣΚΗΝΗ

17.00-18.00: “Φίλοι καλώς ορίσατε”! Παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων, με παραλλαγές από όλη την Ελλάδα, όμορφα ακούσματα των ημερών! Παρουσίαση/ τραγούδι: Τζούλια Μαρμαρέλη, Κώστας Βιτώρος: λύρα/τραγούδι, Ανδρέας Νικολιδάκης: λαούτο/τραγούδι, Φωτεινή Αγωγιάτη: σαντούρι/τραγούδι, Χρήστος Τριανταφυλλίδης: κιθάρα, Μιχάλης Ιατράκης: ασκομαντούρα/τραγούδι!

19.00-19.30: Το υπέροχο Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «ANEMI» θα μας χαρίσει παραδοσιακά, πολυφωνικά διασκευασμένα, κάλαντα από όλη την Ελλάδα!

20.15: Η Εμμανουέλα Νινιράκη στη μουσική παράσταση «Αηδόνι στο κλουβί», πιο μελωδική από ποτέ! Μαζί της οι Νίκος Βογιατζάκης: ηλεκτρική κιθάρα, Χάρης Μανουσάκης: ακουστική κιθάρα, Αλέξανδρος Κανακάκης: κλαρίνο και πνευστά/

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΝΤΑ/ΠΛΑΤΕΙΑ

17.00: Παραδοσιακά, πεντανόστιμα κεράσματα από τις κυρίες του Π.Σ. Φορτέτσας! Με αγάπη!

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»

17.00-21.00: Το ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙΟΥ! Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ALLEGRI, η πιο κεφάτη παρέα της πόλης, διοργανώνει ένα μοναδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού μέσα στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, για πρώτη φορά! Μην το χάσετε!

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

19.00: Παρουσίαση του παραμυθιού «Οι περιπέτειες της Σταλίτσας». Η συγγραφέας Ειρήνη Μαθιουδάκη μας παρουσιάζει τη μικρή Σταλίτσα. Μαζί της ταξιδεύουμε στα... σύννεφα και μαθαίνουμε για την αξία του νερού, αλλά και να μην εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας! Μαζί μας και ο νεαρός μουσικός Γιώργος Ασλάνογλου. Για παιδιά από 5 ετών και άνω. Από τις εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ!

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»

Γράμματα και ζωγραφιές στον Άι Βασίλη, «Μια ιστορία κάθε μέρα»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ