Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη μουσική και χαρά για τους ηλικιωμένους του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη μουσική και χαρά για τους ηλικιωμένους του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων

 Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γιώργο Φραγκιαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Τάσο Αλόγλου.


Τον Δήμαρχο Χανίων υποδέχθηκε ο Πρόεδρος, Γιάννης Σημαντηράκης και οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων αλλά και οι εργαζόμενοι της Δομής.

Τη γιορτή «άνοιξαν» μαθητές από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων ενώ την πλαισίωσαν με μουσική οι καλλιτέχνες Χάρης και Γιώργος Παντερμάκης. Στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων βρέθηκαν και εθελόντριες από το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στα Χανιά, όπου με κέφι και χαρά ανέλαβαν να μοιράσουν γλυκά στους ηλικιωμένους και στους καλεσμένους της γιορτής.

Ο κ. Σημανδηράκης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους της Δομής αλλά και στους μαθητές που πρόσφεραν με την παρουσία τους μια νότα ελπίδας με τη παιδική τους αισιοδοξία.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Χανίων: «Έχει πλέον καθιερωθεί να μοιραζόμαστε τις γιορτές με τους δικούς μας ανθρώπους, τους ηλικιωμένους του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Δομής αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν για να προσφέρουμε μια ζεστή γιορτή στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........