Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Χανίων


 «Ίδιος φωτισμός-στολισμος» περισσότερες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα από το Δήμο Χανίων. Σε συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για φέτος.


«Ως δήμος αποφασίσαμε για να μην επιβαρύνουμε περισσότερο το ενεργειακό κόστος και να δώσουμε έμφαση σε πολιτιστικές δραστηριότητες» ανέφερε ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Αλόγλου σημειώνοντας πως το ενεργειακό κόστος ανέβηκε το 2022 κατά 2 εκ. ευρώ.

Για το στολισμό ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Νικηφοράκης ανέφερε πως θα μπουν 14 δέντρα κυρίως στις περιαστικές περιοχές, ενώ το δέντρο του δήμου θα τοποθετηθεί και φέτος στο λιμάνι.

Για την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ ο πρόεδρος της κ. Γιαννάκακης είπε πως στις περιαστικές περιοχές θα γίνουν θεατρικές παραστάσεις, βόλτες με τρενάκι, ενώ το εργαστήρι του Αγίου Βασίλη θα λειτουργήσει στο Μεγάλο Αρσενάλι.

https://www.haniotika-nea.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........