Αι Βασίληδες Μπάτμαν και Σούπερμαν βρέθηκαν στη παιδιατρική – ογκολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης

 Υπάρχουν ήρωες ανάμεσά μας. Εμείς τους ξαναβρήκαμε στην παιδιατρική – ογκολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης. Γι αυτό, οι πυροσβέστες ξεκίνησαν από τον ουρανό, ντυμένοι Μπάτμαν και Σούπερμαν, συνοδεύοντας τους «Αγιοβασίληδες» στην κάθοδό τους με σκοινιά. 


Όλοι μαζί με φωτάκια στις στολές τους, κατέβαιναν από όροφο σε όροφο, εξωτερικά των κλινικών του 3ου κτηρίου στο ΠαΓΝΗ.

Τελικά, προσγειώθηκαν στον προαύλιο χώρο, όπισθεν της Κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων Κρήτης. Εκεί, υπήρχαν φωταγωγημένα πυροσβεστικά οχήματα, διαθέσιμα για σε όλους.

Οι Πυροσβέστες, μοιράζοντας τα δώρα, έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς στα μικρά παιδιά και σε όσους νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες στο νοσοκομείο.



Ο Διοικητής της 7ης Υ.Πε. Κρήτης Νεκτάριος Παπαβασιλείου, είχε δηλώσει: «Για μια ακόμα φορά, οι άνδρες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, ιδιαίτερου Σώματος Ασφαλείας με αποστολή την ατομική και κοινωνική ασφάλεια, υποστηρίζουν την ανθρώπινη ζωή σε μια διαφορετική «επιχείρηση» στο Ηράκλειο της Κρήτης. Προσφέρουν χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία. Στέκονται δίπλα στον πάσχοντα. 



Οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας είναι το ελάχιστο για την μεγάλη καθημερινή προσφορά τους, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Εμείς, όλοι εμείς οι άνθρωποι του Ε.Σ.Υ., δεν έχουμε πάρα να τους ευχηθούμε υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Υπηρεσίες Ζωής».



Στο τέλος της εκδήλωσης, οι διοργανωτές αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά, τραγούδησαν τα κάλαντα και προσέφεραν γλυκίσματα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, ως ελάχιστο ευχαριστώ για το έργο τους.



Η δράση διοργανώθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος πυροσβέστες από την 3η Ε.Μ.Α.Κ., η Ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» ( Σ.μη.Ε.Α.) της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης, Εθελοντές  κ.α.  και την παρακολούθησαν, ο Διοικητής του Πα.Γ.Ν.Η. Χαλκιαδάκης Γιώργος, ο πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου, Βασίλειος Ανδρεαδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Παπαδομανωλάκης, ο Αναπληρωτής Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου Αντιπύραρχος Γεώργιος Σταυρακάκης, ο Υποδιοικητής της 3ης Ε.Μ.Α.Κ. Επιπυραγός Νικόλαος Παπαλεωνίδας και πλήθος επισκεπτών.

Πηγή: https://www.fireservice.gr

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........